top of page

Un any més tard dels fets del Misteri de la Pobla, la tranquil·litat ha esdevingut a la Pobla de Lillet i no hi ha cap intrús que vulgui malmetre el municipi.

 

Però un matí qualsevol, el conductor del Carrilet s’ha trobat una carta anònima en un vagó del tren que ha cridat l’atenció de la població. Ell no ha estat capaç de desxifrar-lo. Per aquest motiu  el Conductor del Carrilet li ha demanat al Mossèn el teu contacte per proposar-te que l’ajudis. Si vols ajudar al Conductor del Carrilet a desxifrar aquest anònim, fes click al botó que hi ha a la part central d’aquesta pàgina.

El Misteri de la Pobla: Capítol 2, ​ és un joc d'escapament virtual que s'ha de dur a terme a través d'un ordinador. L'experiència no serà la mateixa si es fa a través d'un dispositiu mòbil. És un joc recomanat entre 1 i 6 jugadors i s'aconsella tenir paper i boli a mà per fer-hi anotacions. Per una millor organització de l'usuari, també s'aconsella crear una carpeta al seu ordinador on anar-hi col·locant els arxius importants que s'anirà descarregant. La temàtica d'aquest joc és de misteri, però també hi ha alguns matíssos de terror.
bottom of page